Else Folmer

Biografi
 

“Jeg kan bedst med åbne vidder", -  og det afspejles i mine billeder. Jeg maler overvejende landskaber, inspireret af Norden samt abstrakte farverige landskaber


At male har for mig været et frirum fra et ledelsesjob, som på mange måder har efterspurgt helt andre kompetencer. Fra sept. 2018 blev jeg folkepensionist, og jeg kan nu helt hellige mig billedudfoldelsen. Jeg veksler mellem maleri og collage.

Min motivverden er oftest naturen og landskaber, og gerne landskaber i en nordisk farveskala, men også Piemonte i Norditalien har været en kilde til inspiration. 

Jeg maler akryl på lærred med pensel og spartel evt. suppleret med oliekridt og brug af stencil. På det seneste har jeg afprøvet abstrakte collager tilført forskellige andre elementer.

Jeg startede med at male i det små for mange år siden og deltog i forskellige kurser. Herefter fulgte nogle år, hvor arbejde og familie optog al min tid, indtil jeg i 2005 startede hos billedkunstner Steen Kjær-Jacobsen  - suppleret med kortere kurser hos blandt andet Nini Duncan, Højer. Nu er jeg en del af et malerfællesskab på privat basis.